PUUR Glucosamine, voor soepele gewrichten en spieren

Artikelnummer: 113206-04
Vorige Artikel 3 van 36 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)

PUUR Glucosamine voor soepele gewrichten en spieren.

Basis poeder supplement met de ideale verhouding van ingrediënten om hond, kat en konijn soepel te houden. Goed voor gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof, pezen, banden, kapsels en ligamenten.

  • Versoepelt de beweging
  • Voor een betere elasticiteit van pezen en gewrichtskapsels
  • Voor een goede botkwaliteit en spierontspanning

Samenstelling:
Per 5 gram: 814 mg Glucosamine (als -sulfaat 2 KCl), 679 mg Methylsulfonylmethaan (MSM), 611 mg Chondroïtinesulfaat (bovine 90%), 342 mg Vitamine C (als Magnesiumascorbaat), 340 mg Magnesium (als -citraat en -ascorbaat) en 7 mg Vitamine B6 (Pyridoxine HCl).

Dosering: 1 - 2 x daags (1 maatschep is toegevoegd en bevat circa 1 gram)

Kat < 10 kg 1¼ maatschep
Hond > 25 kg 5 maatscheppen
Hond 10 - 25 kg 2½ maatschep
Hond < 10 kg 1¼ maatschep
Konijn (afhankelijk van het gewicht) ca. 1 maatschep

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. Kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Toediening:
Kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Kijk goed naar de reactie van het dier. Geef de nodige rust, maar zorg ook voor beweging. Bij pijn bij het bewegen is het verstandig om regelmatig korte stukjes met het dier te gaan wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen zijn goed om de gewrichten soepel te houden en banden en pezen te versterken. Abrupt stoppen en draaien, zoals bijvoorbeeld spelen met andere dieren moet worden voorkomen. Dit vormt een te grote belasting voor de spieren, pezen en gewrichten.

Adviezen voor gebruik: voor behoud van soepele gewrichten verdient beweging extra aandacht. Gelijkmatige beweging is zeer belangrijk, denk hierbij aan wandelen, fietsen en zwemmen. Extreme belasting moet worden vermeden evenals abrupte bewegingen en springen. Ook overgewicht geeft extra belasting van de gewrichten, banden en pezen. 

Behandelingsduur: bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven.

© 2016 - 2022 CAT-WALK.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel