AST Oorreiniger

Artikelnummer: 113206-25
Vorige Artikel 6 van 36 Volgende
€ 11,95 (inclusief btw)

AST Oorreiniger houdt de oren van uw kat gezond. 
Het maakt de uitwendige gehoorgang van uw kat schoon zodat overmatig oorsmeer of ontstekingsmateriaal verwijderd wordt.

Gebruik en dossering
Breng de canule verticaal in de gehoorgang terwijl de oorschelp omhoog wordt getrokken. Breng een hoeveelehdi van de vloeistof in de gehoorgang aan en masseer hierna voorzichtig het oor. Voor routinematige behandeling 2-3 maal per week toepassen. Als voorbereiding bij oorspoelen 2 maal per dag toepassen. Als ondersteuning bij therapie voorafgaand aan elke behandeling toepassen.

Niet te gebruiken bij
Niet toepassen bij dieren met (mogelijke) trommelvliesperforatie.

Oorverzorging

Vuil en oorsmeer kunnen zich ophopen in het oor waardoor er pijn en een onaangename geur ontstaat. Dieren met een bepaalde bouw zijn hier extra gevoelig voor. Door de oren van jouw dier schoon te houden zal je dier minder snel oorproblemen ontwikkelen.

De gehoorgang en oorschelp kan je behandelen met een oorreinigingsmiddel of speciaal daarvoor ontworpen doekjes. Deze producten zijn aangepast aan de pH-waarde (zuurgraad) van kattenoren en bevatten vaak verzorgende bestandsdelen.

Zijn de oren van jouw dier erg warm en is er irritatie/roodheid? Stinken de oren en heeft jouw kat jeuk aan zijn oren? Deze symptomen kunnen duiden op een oorprobleem, bijvoorbeeld een oorontsteking.
Raadpleeg je dierenarts voor advies.

© 2016 - 2022 CAT-WALK.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel