Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent, maar mocht er toch iets zijn dan heeft u 2 mogelijkheden:

1. Retourneren.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product (compleet, ongebruikt en in de originele verpakking) retour te sturen. Het bedrag van het artikel wordt gecrediteerd. Indien dit de hele bestelling is, worden ook de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening.
Voor het retourneren kunt u een mail sturen naar info@cat-walk.nl onder vermelding van uw ordernummer. U ontvangt dan een retourformulier, welke bij de zending toegevoegd dient te worden voor een snelle afhandeling. ​Goederen zonder retour formulier worden niet in behandeling genomen.

2. Herroepingsrecht.
Indien uw bestelling nog niet verzonden is en u de bestelling wilt annuleren, kunt u ook gebruik maken van uw herroepingsrecht.
Voor het herroepingsrecht kunt u een mail sturen naar info@catwalk.nl
U ontvangt dan een ontbinding van uw bestelling. 

Uitzonderingen retourneren en herroepingsrecht:
Speciaal voor u op maat gemaakte artikelen volgens de, door u doorgegeven gegevens, zoals vermeld staan op de offerte/factuur. Na akkoord en ontvangst betaling is deze bestelling definitief. Indien er fouten in de bestelling zitten, neem dan contact op zodat we dit kunnen bespreken. 

Indien u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Actie

Mand Sneek € 34,95 € 25,00
© 2016 - 2020 CAT-WALK.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel